Disclaimer

Alle informatie op deze website is met zorg samengesteld. Toch is het niet uit te sluiten dat informatie niet juist, onvolledig en/of niet up-to-date is. ICONFIT 24/7 is hiervoor niet aansprakelijk.

Alle op deze website aangeboden informatie (tekst, illustraties, bedrijfsnamen, productnamen, logo's etc.) is eigendom van ICONFIT 24/7 of van de respectievelijke eigenaren. Het is niet toegestaan om informatie welke afkomstig is van deze website zonder voorafgaande schriftelijke toestemming te kopiŽren en/of verspreiden in welke vorm dan ook.

Bezoekers van deze website kunnen op geen enkele wijze rechten ontlenen aan de aangeboden informatie.

Deze website kan links bevatten naar websites die door andere partijen dan ICONFIT 24/7 worden geŽxploiteerd. Dergelijke links worden uitsluitend voor uw gemak verstrekt. ICONFIT 24/7 heeft geen zeggenschap over dergelijke websites, en is niet verantwoordelijk voor de inhoud ervan noch voor de links. Het feit dat ICONFIT 24/7 links naar dergelijke websites opneemt, impliceert op geen enkele wijze de goedkeuring van ICONFIT 24/7 van het materiaal op die websites, noch enige associatie met de exploitanten ervan.

Copyright ICONFIT 24/7 2024.
Alle rechten voorbehouden.

Openingstijden

Maandag:  Op afspraak
Dinsdag:  Op afspraak
Woensdag:  Op afspraak
Donderdag:  Op afspraak
Vrijdag:  Op afspraak
Zaterdag:  Op afspraak
Zondag:  Op afspraak


Contactgegevens

Facebook